Sokak köpeklerine bir kurban daha: Yaşlı adamı parçaladılar

Sokak köpeklerine bir kurban daha: Yaşlı adamı parçaladılar

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde yaşanan sokak köpeği saldırısında abdest almak için evinin önüne çıkan 90 yaşındaki Faik Delibaş başıboş sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün Hazro ilçesinin kırsal Dadaş Mahallesi Dadaş Ağılı mezrasında meydana geldi. İddiaya göre Faik Delibaş, abdest almak için evininin önüne çıktı.

Haber7'nin haberine göre, abdest aldığı esnada köpeklerin saldırısına uğrayan Delibaş, aldığı yaralar sonucu hayatını kaybetti.

Kimsesiz olduğu öğrenilen Delibaş'tan gün boyu haber alamayan mezra sakinleri çevreye yayılan kötü koku nedeniyle ihbarda bulundu.

Bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kokunun yayıldığı Delibaş'ın evinin önüne gelen ekipler, yaşlı adamın köpekler tarafından kısmen parçalanmış cesediyle karşılaştı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum