Soylu: ABD'nin taziyesini reddediyoruz

Soylu: ABD'nin taziyesini reddediyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Taksim İstiklal Caddesi'nde yaşanan bombalı saldırıyla ilgili olarak yeni açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu, İstiklal Caddesi'ndeki saldırının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "ABD Büyükelçiliği'nin taziyede bulunmasını kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

"Bize verilen mesajı aldık. Ne olduğunu biliyoruz. Çok güçlü cevap vereceğiz" ifadelerini kullanan Soylu ayrıca, "Olay sonrası yapılan teknik dinlemede çok açık bir şekilde terör örgütünün talimatı, teröristin öldürülmesi yönündeydi. Ya kattan atın ya kanala atın denildi." diye konuştu.

Bakan Soylu şunları kaydetti: "Beyoğlu'ndaki terör saldırısının faili sorgusunda, PKK/PYD/YPG terör örgütünce istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin'den Türkiye'ye kaçak yollarla girdiğini söyledi. Saldırının ardından 1200 kamera görüntüsünü inceleyen emniyet güçleri, 21 adrese operasyon yaparak 46 şüpheliyi gözaltına aldı."

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.