HDP: Taksim'deki patlamadan derin üzüntü duyuyoruz

HDP: Taksim'deki patlamadan derin üzüntü duyuyoruz

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Taksim İstiklal Caddesi'ndeki patlamadan "derin üzüntü ve acı duydukları" açıklamasında bulundu.

HDP Merkez Yürütme Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bugün İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan ve şimdiye kadar 6 yurttaşımızın hayatını kaybetmesine, 53 kişinin de yaralanmasına neden olan patlamadan dolayı derin acı ve üzüntü duyuyoruz. 

Üzüntümüz ve acımız büyük, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, halkımıza başsağlığı diliyoruz."

Ne olmuştu?

Dün 16.20 suları Taksim İstiklal Caddesi'nde insanların yoğun olarak bulunduğu bir bölgede patlayıcı düzenek infilak ettirilmiş ve bunun neticesinde 6 kişi yaşamını yitirmiş, 81 kişi de yaralanmıştı.

Saldırı sonrası açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bombayı yerleştiren kişinin yakalandığını ifade etmiş, patlamanın arkasında PKK'nın olduğunu kaydetmişti.

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.