İstiklal Caddesi bombacısının MHP'li isim üzerine kayıtlı hatla görüşme trafiği tespit edildi

İstiklal Caddesi bombacısının MHP'li isim üzerine kayıtlı hatla görüşme trafiği tespit edildi

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştirdiği ifade edilen kişiyle MHP Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan adına kayıtlı hattan görüşme yapıldığı öne sürüldü.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı ile ilgili ifadesi alınanlar arasında MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın da olduğu ortaya çıktı.

Emniyet’in, İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından, saldırgan ile görüşme trafiği tespit ettiği ve bu nedenle İlhan’ı ifadeye çağırdığı öğrenildi.

T24’ün haberine göre, Emniyet’in çalışması sonucunda HTS kayıtlarına göre İlhan’ın üzerine kayıtlı bir telefon hattı ile Ahlam Albashır’ın kullandığı hat arasında iki kez arama yapıldığı tespit edildi. Bunun üzerine Emniyet, İlhan’ı ifadeye çağırdı.

"Konuşmak istemiyorum"

İlhan’ın ifadesinde Albashır ile görüşmediğini söylediği öğrenildi. T24’ün sorusunu yanıtlayan İlhan, ifadeye çağrıldığını doğruladı.

İlhan, görüşme yapıp yapmadığına ilişkin soru üzerine de “Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar, terör örgütü tarafından” dedi. İlhan, “Nasıl bir oyun oynandı?” sorusu üzerine de “Şu anda uygun değilim, konuşmak istemiyorum” ifadesini kullandı.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.