Soylu: HDP diye bir parti yoktur, PKK vardır

Soylu: HDP diye bir parti yoktur, PKK vardır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Habertürk TV'de soruları yanıtladı.

Süleyman Soylu'nun konuyla ilili açıklamaları şu şekilde:

''Ben sistemi tanımlıyorum. Pazar günü nasıl bir sonuç bekliyor, Cumhur İttfakı'nın üstün bir farkla galip geleceğine inanıyorum, elimizdeki veriler bunu gösteriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ad birinci turda seçileceğine inanıyorum. Türkiye 15 Temmuz'dan geçti. Bir tarafta  Kandil'i muhafaza etmek isteyenler, bir tarafta Demirtaş ile iş birliği içerisinde olanlar var. Bir taraftan TİKA'yı, bir taraftan MİT'i hedef alanlar var. Bu tarafta zihin arkasında geçtiğimiz 5-6 yılda büyük bölümünü olumlayan bir tarafta bizim tarafta da bununla mücadele eden öbür taraf ne kaparım hesabını yapıyor. Bizim tarafta Türkiye'yi nasıl bağımsızlaştırırım, zenginleştirip ayak bağından kurtarırım var.

Bana kimse Demirtaş ziyaretini izah edemez. HDP diye bir siyasi parti yoktur. PKK'nın bir siyasi kolu vardır. Bir tekinin, bir tek milletvekilinin kendi adına özgür iradesi söz konusu değildir, olamaz böyle bir şey. Demirtaş ile verilen mesaj PKK'ya verilmiştir.''

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.