Suriye'de son 24 saatte 112 rejim unsuru öldü

Suriye'de son 24 saatte 112 rejim unsuru öldü

Tarhrir el Şam Heyeti kaynaklarının aktardığı rakamlara göre, Suriye'deki çatışmalarda son 24 saat içinde 112 rejim unsuru öldü.

Tarhrir el Şam Heyeti (HTŞ) kaynaklarının aktardığı rakamlara göre, Suriye'deki çatışmalarda son 24 saat içinde 112 rejim unsuru öldü.

HTŞ'ye bağlı İba Ajansı tarafından aktarılan rakamlara göre, Suriye'nin İdlib, Hama ve Lazkiye bölgeleri kırsallarında Rusya ve İran destekli güçlerle muhalifler arasında devam eden çatışmalarda son 24 saatte 112 rejim unsuru öldü, 73'ü yaralandı.

Servis edilen rakamlara göre öldürülen unsurlardan 40'ı Hizbullah milislerinden oluşuyor.

Öte yandan İdlib'in güneyindeki Han Şeyhun beldesine doğru ilerleme girişimlerine devam eden Rusya ve İran destekli rejim koalisyonuyla muhalifler arasında sıcak çatışmalar yaşanıyor. 

Son olarak geçtiğimiz akşam HTŞ'ye bağlı muhalifler İdlib'in güneyindeki Madaya köyünde rejim koalisyonuna bağlı güçlerin toplandığı merkezi bomba yüklü araçla hedef aldı. 

Kaynak: Mepa News 

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.