​Suudi Arabistan'da tiyatroculara bıçaklı saldırı

​Suudi Arabistan'da tiyatroculara bıçaklı saldırı

Riyad polisi yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ın merkezindeki Al Malaz bölgesinde yapılan gösteri sırasında bir tiyatro grubunun üyelerine saldıran bir kişinin tutukladığını duyurdu.

Riyad polisi Basın Sözcüsü yaptığı açıklamada, "Güvenlik güçleri Pazartesi günü saat 20.00'da göreve başladı ve Al Malaz bölgesinde bulunan Kral Abdullah bin Abdulaziz parkında yapılan etkinliklerden biri olan tiyatro gösterisi sırasında, tiyatro grubundan ikisi erkek biri kadın 3 tiyatro sanatçısı bıçaklı saldırıya uğradı" ifadelerine yer verdi.

Polis, açıklamasında “33 yaşında Yemen uyruklu Suudi vatandaşı saldırgan, tiyatroyu bastıktan hemen sonra güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilip tutuklandı ve saldırıda kullandığı bıçağa da el konuldu. Gözaltına alınan saldırgana karşı tüm yasal prosedürler uygulandı" ifadeleri kullanıldı.

Polis, hafif yaralanan kişilere tıbbi yardımın sağlandığını, sağlık durumlarının stabil olduğunu ve bu kişilerin gerekli tıbbi yardımı aldıklarını vurguladı.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.