Suudi Arabistan'dan Rusya'ya taziye mesajı

Suudi Arabistan'dan Rusya'ya taziye mesajı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Veliaht Prens Muhammed, Rusya'da meydana gelen doğal gaz patlaması sebebiyle Rusya Devlet Başkanı Putin'e taziye mesajı gönderdi.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Veliaht Prens Muhammed,  "Rusya'nın Çelyabinsk bölgesindeki Magnitogorsk kentinde 31 Aralık'ta doğal gaz patlaması sonucu çöken binada hayatını kaybedenler olması nedeniyle" Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e taziye mesajı gönderdi.

Kral Selman mesajında, “Magnitogorsk kentinde bir binanın yıkılması sonucu hayatını kaybedenlerin ve yaralananların olduğunu öğrendik. Şahsınız ve dost Rus halkıyla bu acınızı paylaşıyoruz. Yine sizin şahsınıza, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve dost Rus halkına, Suudi Arabistan hükümeti ve halkı adına en içten hislerimizle başsağlığı diliyor, yaralılara ise acil şifalar temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Veliaht Prens Muhammed bin Selman’da taziye mesajında aynı şekilde Putin ve Rus halkının acısını paylaştığını dile getirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.