Tahliye edilen Alaattin Çakıcı'dan Bahçeli ve Erdoğan'a teşekkür mektubu

Tahliye edilen Alaattin Çakıcı'dan Bahçeli ve Erdoğan'a teşekkür mektubu

Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu yazdı.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen, çıkarılan infaz yasası ile cezaevinden tahliye edilen Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu yazdı.

Çakıcı'nın avukatı Zeynep Çiftçi, müvekkili Alaattin Çakıcı'nın kendi el yazısı ile kaleme aldığı açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Çakıcı mektubunda, "Yeni infaz yasası ile esaretten kurtulup özgürlüğüne kavuşan tüm mahkûm arkadaşlar, şahsım ve hepimizin özgür olmasına vesile olan MHP Genel Başkanı ve Dünya Türk'lerinin yaşayan efsanevi son Türkmen Beyi Sayın Devlet Bahçeli'ye ve bu yasanın diğer mimarı, son dört yıldır devletimizin bekası için Batı Emperyalizmine asla taviz vermeyen Devlet Başkanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a kendi adıma ve özgürlüklerine kavuşturdukları tüm mahkûm arkadaşlar adına en derin saygılarımı arz ederim." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

AK Parti ve MHP’nin TBMM’ye getirdiği yasa önceki gün TBMM’de onaylandı ardından Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanunun çıkmasının ardından birçok tahliye gerçekleşti.

Yaklaşık 90 bin kişinin cezaevinden çıkmasını sağlayan yasadan yararlananlardan birisi de Çakıcı oldu. Çakıcı’nın önceki gece saatlerinde Sincan Kapalı Cezaevi’nden tahliye edildiği öğrenildi.

Çakıcı’nın avukatı Zeynep Çiftçi, müvekkilinin inzivaya çekildiğini duyurdu.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.