Tel Aviv’deki Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'ya kaçıyor

Tel Aviv’deki Yahudi yerleşimciler Batı Şeria'ya kaçıyor

Tel Aviv'de bulunan yasa dışı yerleşkelerde ikamet eden Yahudi yerleşimciler, Gazze'den atılan füze ve roketlerden korunmak için Batı Şeria'ya göç etmeye başladı.

Akka Haber Ajansı’nın yayınladığı habere göre, Tel Aviv'de bulunan yasa dışı yerleşkelerde ikamet eden Yahudi yerleşimciler, Gazze'den atılan füze ve roketlerden korunmak için Batı Şeria'ya göç etmeye başladı.

Yerleşimcilerin, endişe ettikleri için Tel Aviv'den kaçmalarının bugün de devam ettiğine dikkat çeken Akka Haber Ajansı, görgü tanıklarına dayandırdığı bilgilerde, birçok işgalci yerleşimcinin, Tel Aviv'deki istikrarsızlık nedeniyle Batı Şeria’daki Beyt Hurun ve Cefeat Zeif yerleşim bölgelerinde ev kiraladıklarını kaydetti 

Bilindiği üzere Hamas'ın askeri kanadı olan Kassam Tugayları, işgalcilerin Gazze'ye barbarca saldırmalarını ve sivil Filistin halkına yönelik katliamlarını sürdürdüğü müddetçe Tel Aviv'i sürekli füzelerle hedef alacaklarını açıklamıştı.

Ayrıca Filistin’deki direniş güçleri, İsrail saldırılarının sürdürülmesi halinde verecekleri karşılığın da sertleşeceğini bildiriyor.

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.