Temel Karamollağolu'ndan İran'a 'Fahrizade' taziyesi

Temel Karamollağolu'ndan İran'a 'Fahrizade' taziyesi

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, İran'ın nükleer programının kilit ismi Fahrizade'nin ölümü sonrası bir taziye mesajı yayınladı.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, İran'ın nükleer programının kilit ismi Muhsin Fahrizade'nin ölümü sonrası bir taziye mesajı yayınladı.

Karamollaoğlu tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşılan mesajda şu ifadeler yer aldı:

"İslam ülkelerinin toprakları ne yazık ki yabancı istihbarat örgütlerinin suikastlerine sahne oluyor. İran Savunma Bakanlığı Araştırma ve İnovasyon Kurumu Başkanı Muhsin Fahrizade’nin de bir suikastle hayatını kaybetmesini, şer odaklarının bu istikamette attıkları adımı; menfur bir saldırı ve dünya barışına bir darbe olarak değerlendiriyorum. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyor, sorumlularının bir an önce bulunmalarını ve layık oldukları cezayı çekmelerini istiyorum. Muhsin Fahrizade'ye Allah’tan rahmet, İran halkına başsağlığı diliyorum."

wp-005.jpg

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.