Trump eski avukatının ifadelerine yanıt verdi

Trump eski avukatının ifadelerine yanıt verdi

ABD Başkanı Trump, kendisi hakkında çeşitli iddialarda bulunan ve kendisinin "ırkçı, yalancı" olduğunu söyleyen eski avukatı Cohen'in "yalan yanlış konuştuğunu" belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump, kendisi hakkında çeşitli iddialarda bulunan ve kendisinin "ırkçı, yalancı" olduğunu söyleyen eski avukatı Cohen'in "yalan yanlış konuştuğunu" belirtti.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Vietnam'ın Hanoi kentinde yaptığı toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Trump'ın gündeminde nükleer zirvenin yanı sıra Cohen'in Temsilciler Meclisi'nde verdiği ifade de vardı.

Cohen'e cevabı sorulan Trump, "Doğru değil. Çok yalan söyledi ancak çok ilginç çünkü tek bir konuda yalan söylemedi: Rusya ile gizli bir anlaşma olmadığını söyledi" dedi. Trump, 2016'daki başkanlık seçimlerinde Rusya ile işbirliği yaptığı iddialarını bir kez daha reddetti.

"Oturum da sahte"

Trump ayrıca Cohen'in söz konusu ifadeleri verdiği Temsilciler Meclisi oturumunu da 'sahte' diye niteledi.

Trump'ın eski avukatı Michael Cohen, Temsilciler Meclisi'nde verdiği ifadede başkanı 'ırkçılık, dolandırıcılık ve düzenbazlıkla' suçlamıştı. Cohen, "Trump'u korumak için yaptığım şeylerden utanç duyuyorum" demişti.

Donald Trump, kritik zirve öncesinde de Michael Cohen'in ifadeleriyle bir hayli meşguldü. Twitter hesabından Cohen'e cevap veren Trump, eski avukatının ‘hapiste yatacağı süreyi azaltmak için yalan söylediğini' savunmuştu.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.