"Türk jetleri rejim milislerini son 48 saatte 3'üncü kez vurdu"

"Türk jetleri rejim milislerini son 48 saatte 3'üncü kez vurdu"

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Türk jetlerinin Cumartesi günü Afrin bölgesinde Suriye hükümetine bağlı güçlere karşı hava saldırısı gerçekleştirdiğini ve 36 rejim yanlısı milisin öldüğünü öne sürdü.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Türk jetlerinin Cumartesi günü Afrin bölgesinde Esed rejimine bağlı milislere karşı hava saldırısı gerçekleştirdiğini ve 36 rejim yanlısı milisin öldüğünü öne sürdü.

Londra merkezli Gözlemevi, Türk jetlerinin gerçekleştirdiği operasyonun Afrin’in kuzeybatısında yer alan bir kampı hedef aldığını söylerken, bunun Türk jetlerinin 48 saat içerisinde rejim yanlısı güçlere karşı gerçekleştirdiği üçüncü hava saldırısı olduğunu bildirdi.

Gözlemevi Cuma günü yaptığı açıklamada, Afrin'in kuzeyindeki bir köyün hedef alındığı Perşembe gecesi düzenlenen hava saldırısında en az 17 kişinin öldüğünü duyurmuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.