Türk Telekom Adil Kullanım Kotası'nı Ocak'tan itibaren kaldıracak

Türk Telekom Adil Kullanım Kotası'nı Ocak'tan itibaren kaldıracak

Türk Telekom'un 1 Ocak'tan itibaren Adil Kullanım Kotası'nı (AKK) kaldıracağı ve limitsiz internet sunmaya başlayacağı bildirildi.

Türk Telekom'un 1 Ocak'tan itibaren Adil Kullanım Kotası'nı (AKK) kaldıracağı ve limitsiz internet sunmaya başlayacağı bildirildi.

Donanımhaber'den Yusuf Akbaş'ın haberine göre, Türk Telekom, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren internet paketlerindeki AKK, AKN uygulamasını kaldıracağını açıkladı.

BTK’nın aldığı karara göre 1 Ocak 2019 itibariyle internet paketlerindeki AKK kalkacak, tüm paketler AKK’siz internete dönüşecek. Firma yetkililerinden yapılan açıklamaya göre kullanıcıların tarifeleri, ek ücret ödemeden limitsiz internete dönüşecek.

Basına yapılan açıklamalara ve röportaja baktığımızda “limitsiz internet” müjdesi verilse de hızın düşmesi ile ilgili açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz ay ortaya çıkan haberlerde AKK’li paketlerin kotalı tarifelere dönüştürüleceği ve kota aşımından sonra ücretsiz ek paketler devreye gireceği belirtiliyordu. Bu ek paketlerin hızı, ana paket hızından düşük. Örneğin 16 Mbps internet paketi olan kullanıcıların hızı 8 Mbps’e düşecek.

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun'un açıklaması şu şekilde:

“1 Ocak’tan itibaren Evde İnternet ve İşte İnternet limitsiz paketlerimizi güncelleyerek, hem yeni hem de mevcut müşterilerimizi limitsiz paketlere geçireceğiz. Yeni müşterilerimize, ayda sadece 59,90 TL’den başlayan giriş fiyatlarıyla limitsiz paket seçenekleri sunacağız. Yeni dönemde yeni müşterilerimiz farklı hız seçeneklerine sahip limitsiz paketlerimizden dilediklerini seçebilecekler. Mevcut müşterilerimizi de ek hiçbir ücret ödemeden limitsiz paketlere geçirmiş olacağız.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.