"Türkiye'nin konferanstan çekilmesinden dolayı üzgünüm"

"Türkiye'nin konferanstan çekilmesinden dolayı üzgünüm"

İtalya Başbakanı Conte yaptığı açıklamada Türkiye'nin Uluslararası Libya konferansından çekilmesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte yaptığı açıklamada Türkiye'nin Uluslararası Libya konferansından çekilmesinden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Conte, "Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı konferansı terk ettiği için üzgünüm. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın basın açıklamasını okuduğumda İtalya aleyhinde bir söylem görmedim." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Uluslararası toplum maalesef bu sabah tek vücut olamamıştır. Son dakikadaki emrivakisiyle bazıları İtalyan ev sahipliğini suistimal ederek sürece tek taraflı müdahalede bulunmuştur. Kimi ülkelerin süreci kendi çıkarları doğrultusunda sakatlamaya çalışmaları devam ettiği müddetçe Libya'da istikrar sağlanamaz." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.