Twitter'da 'ücretli abonelik' dönemi mi başlıyor?

Twitter'da 'ücretli abonelik' dönemi mi başlıyor?

Twitter ücretli abonelik fikrini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Sosyal medya sitesi Twitter, ücretli abonelik fikrini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Twitter’ın finansal yetkilisi (CFO) Ned Segal, çalışmanın henüz başlangıç aşamasında olduğunu belirterek, "Faaliyetimizin sürdürülebilirliğini sağlamak için reklam dışında gelir kaynakları bulmak gerçekten çok önemli" dedi.

Bloomberg haber ajansının Segal’dan aktardığı haberde Segal, "Bu fırsatı düşündüğümüzde (zorunlu ücretli abonelik) herhangi bir kısıtlama olduğunu düşünmüyoruz. Sizin de bu şekilde düşünmemenizi istiyoruz" dedi.

Segal açıklamasında, "Çoğunluğa göre, stadyum tribünlerinde kalabalığın artık olmadığı koşulları göz önüne alındığında, koronavirüs salgının yayılmasıyla birlikte reklam panoları ve önceki sistemleri tekrar gözden geçirmemiz gerekiyor. Şu anda içerik sahipleriyle (Twitter'da yayınlanan) içeriklerinden maksimum seviyede nasıl yararlanabileceğimizle ilgili görüşmelerin merkezindeyiz” ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan, Twitter'ın hisse değeri bugünkü işlem sırasında yüzde 4,2'den fazla arttı.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.