Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu görüştü

Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu görüştü

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı, partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

İkinci tur cumhurbaşkanı seçimlerinin masaya yatırıldığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın açıklamasında CHP lideri Kılıçdaroğlu "Güzel bir toplantı yaptık" derken, Zafer Partisi lideri Özdağ da Ata İttifakı'nda yapılacak istişare sonrası ikinci tur kararının açıklanacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, ikinci tur görüşmeleri için Özdağ'ı ziyaret etti. Zafer Partisi lideri Özdağ,  Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. Kılıçdaroğlu’na; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke eşlik etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kendileri ile gayet güzel toplantı yaptık. Türkiye'nin sorunlarını, dünya sorunlarını masaya yatırdık. Ben sayın Genel Başkana Millet İttifakı'nın liderlerinin görüşlerini, çalışmalarımızı, mutabakat metnini, anayasa değişikliği konusundaki düşüncelerimiz konusunda bilgilendirdim.

Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var, dayanışmaya ihtiyacı var, sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Sayın Genel Başkan arkadaşları ile görüşecek. Biz kendi düşüncelerimizi ayrıntılarıyla aktardık. "

Ümit Özdağ, şunları kaydetti:

"Bazı sorularımız vardı onları sorduk, ayrıntılı olarak cevaplar aldık. Aldığımız cevaplar çerçevesinde değerlendirmeler yapacağız. Ata İttifakı'nın diğer partileri ve Sinan Oğan ile de değerlendirme yapacağız ve kısa zaman içinde Türk kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız."

İki liderin basın açıklamasının ardından genel merkezin önünde toplanan kalabalık, "Birleşe birleşe kazanacağız" sloganları attı.

Kaynak: T24

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.