"Uykucu Joe": ABD Başkanı Biden İsrail Başbakanı ile görüşürken uyukladı

"Uykucu Joe": ABD Başkanı Biden İsrail Başbakanı ile görüşürken uyukladı

ABD Başkanı Joe Biden İsrail Başbakanı Bennett ile görüşmesinde basının karşısında uyukladı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın Beyaz Saray'daki Oval Ofis'te İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile yaptığı görüşmede uyukladığı görüntülendi. Biden'ın uyukladığı anlar, ikili görüşmenin basına açık kısmında Bennett'in konuştuğu esnada gerçekleşti. 

Bennett, İran'ın 2 ay içerisinde nükleer silaha sahip olacağı iddiasıyla ABD'yi İran'a askeri müdahaleye ikna için ziyaret ettiğini öncesinde belirtmişti. Fakat Biden diplomatik seçeneklere öncelik verileceğini vurgulayarak bu teklifi reddettiği ifade etmişti.

Biden uyuklarken Bennett'in ona dönerek konuşmaya devam etmesi pek çok mizahi yoruma neden oldu. Aynı şekilde Biden'ın toplantı sırasında uyuklamasının İsrail-Amerika ilişkilerinin geleceği hakkında fikir verdiği de öne sürüldü. 

Bazı yorumlarda ise "Bu Biden'ın İsrail başbakanına has yaptığı bir şey değil. Biden, Trump'ın dediği gibi "Sleepy Joe" (Uykucu Joe)" denildi.

İsrail basınında Biden, İsrail'in İran planını kabul etmediği ve İsrail'e gereken önemi vermediği, Bennett de bu planda diretmediği gerekçeleriyle eleştirildi.

Kaynak: Mepa News

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.