Zeytin Dalı Harekatı | 'Etkisiz hale getirilen PYD'li sayısı 2516'

Zeytin Dalı Harekatı | 'Etkisiz hale getirilen PYD'li sayısı 2516'

TSK'dan yapılan açıklamada, operasyon kapsamında etkisiz hale getirilen PYD'li sayısının 2516'ya yükseldiği ifade edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin öncülüğünde Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Harekata ilişkin son rakamlar TSK tarafından yayınlandı. TSK açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Hava kuvvetleri, tarruz helikopterleri ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen operasyonlar neticesinde, 03 Mart 2018 tarihinde, Afrin’e ulaşan yaklaşma istikameti üzerinde olması ve içinde çok sayıda teröristin barınmasına imkan vermesi nedeniyle kritik bir öneme haiz olan Racu beldesi başta olmak üzere, Hamilek, Ramadiye, Badinli, Karkin, Ali Bezanlı ve Çemenli dahil toplam 7 yerleşim yerinde kontrol sağlanmıştır.

İcra edilen bu operasyonlar sonucunda 82 terörist etkisiz hale getirilmiş, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2516’ya ulaşmıştır.

Zeytin Dalı Harekatı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.