ABD Genelkurmay Başkanı Milley İsrail'de

ABD Genelkurmay Başkanı Milley İsrail'de

ABD Genelkurmay Başkanı General Mark Milley, İsrail’e ziyarette bulundu.

ABD Genelkurmay Başkanı General Mark Milley, İran ile bölgedeki tansiyonun yükselmesinin ardından İsrail’e ziyarette bulundu.

Genelkurmay Başkanı'nın, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz ve İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi ile bir araya gelerek güvenlik meseleleri hakkında görüştüğü bildirildi.

Mossad şefi Yossi Kohen ile de bir araya gelen Milley, daha sonra İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile video konferans yöntemiyle görüştü. 

"Düşmanlarımız bizi test etmesin"

Gantz, Milley ile yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada “Küresel bir pandemi döneminde bu ziyaret, İsrail Savunma stratejisinin temel taşı olan IDF ve ABD ordusu savunma kurumları arasındaki yakın işbirliğinin ve mükemmel ilişkilerin kanıtıdır” diye konuştu.

Gantz, “Düşmanlarımız bizi test etmesin. Her türlü senaryoya karşı hazırlıklıyız. Vatandaşlarımızı korumak için her şeyi yaparız” ifadelerini kullandı.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.