ABD'de 'duvar' krizi devam ediyor: Trump toplantıyı terk etti

ABD'de 'duvar' krizi devam ediyor: Trump toplantıyı terk etti

ABD Başkanı Trump'ın, Meksika Duvarı için Demokratların Kongre liderleriyle yaptığı görüşmeyi "Hoşçakalın" diyerek terk ettiği bildirildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Meksika Duvarı için Demokratların Kongre liderleriyle yaptığı görüşmeyi "Hoşçakalın" diyerek terk ettiği bildirildi.

Trump daha sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ve Demokratların Senato'daki lideri Chuck Schumer ile yaptığı görüşmeyi, "tamamen zaman kaybı" olarak nitelendirdi.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de gazetecilere yaptığı açıklamada, Trump'ın, duvar inşa edilemeden Demokratlarla anlaşma olmayacağını net şekilde dile getirdiğini söyledi.

"Trump, öfke nöbeti geçirdi"

Nancy Pelosi görüşme sonrası, Başkan Trump'ın, hükümetin 19 gündür "kapalı" olması nedeniyle federal hükümet çalışanlarına maaş ödenmemesi konusunda "duyarsız" göründüğünü belirtti.

Chuck Schumer ise "Trump öfke nöbeti geçirdi" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.