AK Parti Kadın Kolları'ndan Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusu

AK Parti Kadın Kolları'ndan Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusu

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çam, yazar Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, yazar Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Çam, yaptığı açıklamada, "AK Parti'li kadınların hukukunu korumanın boyunlarının borcu olduğunu" belirtti.

Dilipak'a seslenen Çam, "Bu saldırganlığınız, ahlaksız sözleriniz ve iftiraya varan yakıştırmalarınızla kendinizi küçültmeyin. Edebe mugayir yazarak kaybettiğiniz itibarı, yazdığınız bu üsluptaki yazılarınızla kamuoyunun dikkatini çekseniz bile geri kazanamazsınız." ifadelerini kullandı.

Süreç

Dilipak, konu özelindeki yazısında şunları kaydetmişti: "AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum 'Yeşil Sermaye' de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim 'Yeşil sermaye' davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!"

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.