Ali Babacan'dan adaylık açıklaması

Ali Babacan'dan adaylık açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Altılı Masa'da hiçbir isimle ilgili olumlu/olumsuz hiçbir görüş zikredilmedi. Altılı Masa böyle bir mutabakata varırsa hem seçilebilme sorunu olmaz hem de en iyi şekilde ben yaparım, sorun yok." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı bir televizyon programının canlı yayınında cumhurbaşkanı adaylığı meselesine değindi.

Babacan 2023 Cumhubaşkanlığı seçimlerinde aday olup olmayacağı sorusuna, "Altılı masa mutabakata varırsa, en iyi şekilde ben yaparım, sorun yok." yanıtını verdi.

Seçime giden süreci değerlendiren Babacan, aday olabileceğinin sinyalini vererek “Biz hiçbir siyasi partiyle adaylar konusunda, olası isimler konusunda 'olur' ya da 'olmaz' demiyoruz. Altılı Masa'da hiçbir isimle ilgili olumlu/olumsuz hiçbir görüş zikredilmedi. Altılı Masa böyle bir mutabakata varırsa hem seçilebilme sorunu olmaz hem de en iyi şekilde ben yaparım, sorun yok. Bizim öncelikle ortak yönetim modeli ve geçiş yol haritasında mutabık kalmamız önemli." dedi.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum