Alman Die Welt: Erdoğan Yunan gemisinin batırılmasını istedi, asker reddetti

Alman Die Welt: Erdoğan Yunan gemisinin batırılmasını istedi, asker reddetti

Alman Die Welt gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir Yunan gemisinin batırılmasını istediğini iddia etti.

Almanya'da yayımlanan Die Welt gazetesinde yayımlanan 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesaplanmış savaşı' başlıklı makalede, Türkiye ile Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilime değinildi. Gazete, 'Eğer Erdoğan'a kalsaydı Türkiye bir Yunan gemisini çok zaman önce batırmıştı' iddiasını ortaya attı.

Alman gazetenin askeri kaynaklara dayandırdığı haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, birkaç gün önce Türk generallerinden bir Yunan gemisini batırmalarını fakat kimsenin zarar görmeyeceğinden emin olunmasını istediğini aktardı.

Haberde, Türk askeri yetkililerin bu isteği reddettiğinde ise bu sefer başka bir kişinin Yunan askeri uçağını vurmayı önerdiği iddia edildi.

Makalede, vurulacak uçağın pilotunun ise fırlatma koltuğunu kullanarak kurtulabileceğinin söylendiği fakat bu isteğin de generaller tarafından kabul edilmediği ileri sürüldü.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum