Araştırmacı Gür: Türkiye’de üçüncü bir ittifak ortaya çıkacak

Araştırmacı Gür: Türkiye’de üçüncü bir ittifak ortaya çıkacak

A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın yanına üçüncü bir ittifakın çıkabileceğini söyledi.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın yanına yeni bir ittifakın eklenebileceğini iddia etti.

Gür, Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Gür, "Türkiye’de yarın üçüncü bir ittifak çıkabilir. Üçüncü ittifakı yanına alan kazanır" ifadesini kullandı.

Gür şunları söyledi:

"Yeni bir perspektif açmak istiyorum. Biz hep şunu konuşuyoruz. Davutoğlu, Babacan parti kuracak, Millet İttifakı içerisinde yer alacak. Bu benim şahsi görüşüm. Bence Türkiye’de üçüncü bir ittifak ortaya çıkacak. Üçüncü bir ittifak.

Saadet Partisi, Davutoğlu, Babacan ve İYİ Parti. Neden? Şayet CHP ve HDP zorlanırsa, CHP ve HDP’nin daha fazla yakınlaşması konuşulursa, böyle bir huzursuzluk olursa diyorum. Bu bir varsayım. Çok yazılıp çiziliyor. İYİ Parti AK Parti’ye doğru kayıyor. Efendim İYİ Parti ve MHP yer değiştirecekmiş. Bir sürü senaryolar yazılıyor. Tek cümle diyorum ki Türkiye’de üçüncü bir ittifak ortaya çıkacak. Ama üçüncü ittifakı yanına alan kazanır. Öyle bir durum var işte.”

instabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.