BAE'li gazeteci: İsrail'in katil olduğu imajını değiştirmeliyiz

BAE'li gazeteci: İsrail'in katil olduğu imajını değiştirmeliyiz

BAE Medya Derneği başkanı Muhammed Hammadi, bir İsrail kanalında yaptığı konuşmada ''İsraillilerin, Filistinlilerin katili olduğu imajını değiştirmek için çalışmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya aktivistleri, BAE Medya Derneği Başkanı Muhammed Hammadi'nin, "Arap dünyasında İsrail hakkındaki 'Filistinlilerin katilleri' klişesini değiştirmek için İsrailliler ile birlikte çalışma isteğini'' itiraf ettiği bir video yayınladı.

Hammadi, İsrailli gazetecilerin de katıldığı bir İbrani kanalı tarafından yayınlanan internet programında, "Tüm Arapların zihnindeki görüntü, 'İsrailliler, Filistinlileri öldürüyor' imajıdır. Bu, özellikle El Cezire'nin üzerinde çalıştığı görüntüdür" ifadelerini kullandı.

Muhammed Hammadi, "Üzerine konuştuğumuz ve hepimizin yanlışlığı üzerine hemfikir olduğu bu klişeyi nasıl değiştirebiliriz diye çalışmalıyız. Önümüzdeki aşamada daha fazlasını yapmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

BAE Medya Derneği başkanı Muhammed Hammadi'nin bu açıklamalarına sosyal medyada tepki yağdı.

Bir Twitter kullanıcısı şöyle yorumda bulundu:

''BAE Medyacılar Derneği başkanı Muhammed Hammadi, İsrail'in Araplar nezdindeki imajını değiştirmek için İsrailliler ile birlikte çalışma teklifini sunuyor. İmajdan kastettiği şey ise “İsraillilerin Filistinlileri öldürmesi!”
Yahudilere inanan BAE'nin geriye bir “Filistinlileri öldürmek, Allah'a yaklaştırır” demesi kaldı.
''

 

Kaynak: Mepa News

uygulamabanner.jpg

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum