Bahçeli: Altı çarpı sıfır eşittir sıfır

Bahçeli: Altı çarpı sıfır eşittir sıfır

MHP lideri Devlet Bahçeli Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulundu.

MHP'nin Kızılcahamam kampı devam ediyor. Kampta açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP'nin programı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin örtüştüğüne dikkat çekerek, "Güfte ile beste örtüşmüştür" dedi. Bahçeli, Cumhur İttifakı, başörtüsü düzenlemesi, seçim tarihi ve Altılı Masa'ya ilişkin açıklamalar yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Başörtüsüne yasal güvence": 400'ün üzerinde oy ile çıkarsa sağlıklı olur. Olmazsa referanduma gidilebilir. Muhalefeti dikkate almadan yola devam ediyoruz. 

Cumhur İttifakı ve Altılı Masa: İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlesinler. 6'lı masanın 10 toplantı sonucu üzerine denklem kurdum. 6 çarpı sıfır eşittir sıfır. Sıfır yutan eleman.

Bizim programımız ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi örtüşmüştür. MHP programı ile cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini karşılaştırdığımızda güfte ile beste örtüşmüştür. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nasıl bir değerlendirme yapar onu bekleyeceğiz. Biz seçime hazırız."

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.