Bahçeli'den kabine değişikliği açıklaması: Şu an için uygun bulmuyorum

Bahçeli'den kabine değişikliği açıklaması: Şu an için uygun bulmuyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'nı değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, büyükşehir belediye başkanları ile buluşmasına destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Bana göre Cumhurbaşkanı çok sabırlı hareket ediyor. Bu siyasette birikim ve zekanın sonucudur. Kimin kucağında hangi taş varsa kim hangi taşı attı gördüler." dedi. 

"Kabine değişikliği yanlış olur"

Bahçeli kabine değişikliği iddialarıyla ilgili “Yanlış olur” dedi. Daha hizmeti yeni kavrayan bakanların 1 senede kaldırıp atılamayacağını, kararlı olmak gerektiğini belirten Bahçeli, "Şu an için uygun bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

Bir süredir konuşulan kabine revizyonu tartışmalarına değinen Bahçeli, "Bakanlar kurulunda 'şunlar değişsin' gündemini taşırsanız muhalefet unsurları olarak, siz de 'muhalefetin bu isteğine cevap veriyorum' derseniz iki yanlışı birlikte yaparsınız" dedi.

haber-altliklari.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.