Bakan Varank: Kızılay Başkanı'nın görevde olması beni rahatsız ediyor

Bakan Varank: Kızılay Başkanı'nın görevde olması beni rahatsız ediyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın görevde olmasının kendisini kişisel olarak rahatsız ettiğini söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalarla Kızılay Başkanı Kerem Kınık hakkında açıklamalarda bulundu.

Kınık'ın başkanlığındaki Kızılay, deprem sürecinde çadır satmakla eleştiriliyordu.

Varank, " Kızılay Başkanı'nın görevde olması kişisel olarak beni rahatsız ediyor. Kendisi çok yıprandı, bu süreçleri doğru yönetemediği aşikar." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın açıklamaları şöyle:

Kızılay Başkanı'nın görevde olması kişisel olarak beni rahatsız ediyor. Kendisi çok yıprandı, bu süreçleri doğru yönetemediği aşikar. Kızılay dernek statüsünde. Derneklerle ilgili nasıl hususlar uygulanacağı mevzuatta belli. Kızılay Başkanı'nın görevden ayrılması gerekiyorsa buna kendisinin karar vermesi lazım.

Deprem bölgesindeki 11 ilde sanayideki hasar tahmini 170 milyar lira seviyesinde. Dolayısıyla bu hasarı nasıl izale edebiliriz konusunda desteklerimizi ortaya koyduk. 5500'e yakın üretim tesisinde hasar var. Bölgede 10 bine yakın sanayi dükkanı inşa edeceği."

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum