BBP lideri Destici: HÜDA PAR'ın vaatlerini doğru bulmuyoruz

BBP lideri Destici: HÜDA PAR'ın vaatlerini doğru bulmuyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı televizyon programında, HÜDA PAR'la ilgili bir soruya da yanıt verdi.

NTV'de katıldığı programda açıklamalar yapan Destici, "Şu an partimizde aday adaylık başvuruları hızlı bir şekilde devam ediyor. Pazar gününden itibaren il il seçim çevresi listelerimizi hazırlayacağız. Büyük Birlik Partisi, 81 ilde seçime girmek için bütün hazırlıklarını sürdürüyor" dedi.

Seçimlerdeki oy beklentisini de paylaşan Destici, "Gerçekçi olmamız gerekirse bu seçimde oy hedefimiz yüzde 4-5" diye konuştu.

HÜDA PAR sorusuna yanıt verdi

Destici, HÜDA PAR'la görüşme süreciyle ilgili bir soruya da yanıt verdi. Destici, "Biz parti olarak HÜDA PAR'ın vaatlerini doğru bulmuyoruz" dedi.

HÜDA PAR, bir süredir AK Parti ve MHP'nin başını çektiği Cumhur İttifakı ile müzakerelerde bulunuyordu.

Geçtiğimiz gün partinin Divan Toplantısı sonrası açıklanan karara göre HÜDA PAR, Cumhur İttifakı'na destek verme kararı almıştı.

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.