'Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı'

'Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı'

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı.

Medyaradar'ın haberine göre, Türkiye'nin son başbakanı, eski Meclis Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı.

Bir süredir memleketi Erzincan’da bulunan Yıldırım, Ankara’ya döndükten sonra rahatsızlık belirtileri göstermeye başladı.

Bunun üzerine Ankara Şehir Hastanesi’ne giden Yıldırım’a Covid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan 64 yaşındaki siyaset adamı, müşahede altına alındı.

Yıldırım’ın hastalığının seyrinin çok şiddetli geçmediği, binaya yürüyerek giriş yaptığı ve hastanede normal odada tutulduğu öğrenildi.

Ayrıca haberin duyulmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Yıldırım'ı ziyaret ettiği bilgisine ulaşıldı. 

AK Partili vekilin ailesinden başka bir isim ise şu anda hastanede koronavirüs tedavisi görmüyor.

Danışmanı yalanladı, Yeni Şafak muhabiri doğruladı

Diğer yandan Yıldırım'ın koronaya yakalandığını danışmanı yalandı. Danışmanı, rutin kontroller için hastaneye gittiğini ve bir sorun çıkmadığını belirtirken, Yeni Şafak muhabiri Burak Doğan ise, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Sayın Binali Yıldırım'ın koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı maalesef doğru. Birazdan hastane tarafından açıklama yapılacağı bilgisini aldım" dedi.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.