Binali Yıldırım'dan 'ekonomik düzelme' mesajı: Geçmişte fazla açılmıştık

Binali Yıldırım'dan 'ekonomik düzelme' mesajı: Geçmişte fazla açılmıştık

İstanbul Ekonomi Zirvesi’nde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, ekonomik durumla ilgili “Geçmişte fazla açılmıştık, şimdi biraz toparlayacağız” dedi

Çırağan Sarayı'nda 'Küresel Ticaret Savaşında Türkiye'deki Yatırım Fırsatları" mottosuyla bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin açılışında konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, ekonomide 'bazı sıkıntılarla' karşı karşı kalındığının sır olmadığını, ancak sıkıntının sebeplerine bakılması gerektiğini ve tespitin doğru yapılması gerektiğini söyledi.

Ekonomik düzelmenin ‘‘üç beş ay gibi bir zaman‘ alacağını ifade eden Yıldırım, “Bir müddet ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Geçmişte fazla açılmıştık şimdi biraz toparlayacağız” diye konuştu.

Konuşmasının devamında TBMM Başkanı Yıldırım, hükümetin tedbirler aldığını ve reel sektörün bilançolarının bozulmaması için yapılandırma çalışmalarının yürütüldüğünü söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.