Bolton: Bölge birleşti ve Maduro'nun günleri sayılı

Bolton: Bölge birleşti ve Maduro'nun günleri sayılı

Brezilya Savunma Bakanı Azevedo ile yaptığı görüşmeden sonra açıklama yapan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, Venezuela'da Maduro'nun günlerinin sayılı olduğunu söyledi.

Brezilya Savunma Bakanı Fernando Azevedo ile yaptığı görüşmeden sonra açıklama yapan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Venezuela'da Nicolas Maduro'nun günlerinin sayılı olduğunu söyledi.

Bolton, "(Venezuela ile) Birlikte çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Bölge birleşti ve Maduro'nun günleri sayılı" diye konuştu.

Öte yandan Bolton, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "ABD, Batı yarımkürede paylaşılan demokrasi, güvenlik ve hukukun üstünlüğü hedeflerine burnunu sokan düşman yabancı askeri güçleri hoş görmeyecek" diye konuştu.

Bolton, "ABD, Venezuela halkına yardım için gıda ve ilaç gönderiyor. Diktatörü desteklemek üzere nükleer kapasiteli bombardıman uçakları ve özel kuvvetler göndermek yerine Rusya, Venezuela halkına destek için uluslararası toplumla birlikte çalışmalı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.