Çavuşoğlu: Nerede olursa olsun tüm teröristleri temizleyeceğiz

Çavuşoğlu: Nerede olursa olsun tüm teröristleri temizleyeceğiz

Türkiye Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu 'Nerede olursa olsun, tüm teröristleri temizleyinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz' diye konuştu.

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Karadağ'a gerçekleştirdiği iki günlük resmi ziyareti kapsamında, başkent Podgorica yakınlarındaki Mehmed Fatih Medresesi'nde Karadağ İslam Birliği Başkanı Rifat Fejzic ile görüştü.

Çavuşoğlu, Karadağ'a gelmeden önce görüştüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da selamlarını ileterek, "5 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. İçeride nasıl temizlediysek, nerede olursa olsun, tüm teröristleri temizleyinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

Geçen saatlerde Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'in kuzeyindeki Taftanaz'da Esed güçleri tarafından düzenlenen saldırıda 5 askerin hayatını kaybettiğini, 5 askerin yaralandığını duyurmuştu.

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.