Çin'de anaokuluna bıçaklı saldırı: 14 yaralı

Çin'de anaokuluna bıçaklı saldırı: 14 yaralı

Çin'de bir okuldaki çocukları hedef alan bıçaklı saldırı gerçekleştirildi.

Polis kaynaklarının bildirdiğine göre Çin'in batısındaki Chongqing şehrinde bir anaokuluna bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Yaralanan 14 çocuk hastaneye kaldırıldı.

Xinshiji anaokulundaki bıçaklı saldırıyı bir kadının gerçekleştirildiği ifade edildi ancak kadına dair ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Çin'de daha önce de benzeri bıçaklı saldırılar düzenlenmiş, yetkililer saldırganların akıl hastası olduğunu yahut kin ve nefret sebebiyle saldırıların gerçekleştirildiğini öne sürmüştü.

Haziran ayında Şangay yakınlarında, bir adam bıçakla üç çocuğu ve bir kadını yaralamış, çocukların ikisi yaşamını yitirmişti. Polis yetkilileri adamın işsiz olduğunu ve toplumdan "intikam almak için" saldırıyı gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

2010 yılında benzeri saldırılarda toplam 20 çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından okullarda güvenlik önlemleri artırılmıştı.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.