Dilipak: Paketlenmiş gıdalar kısırlaştırabilir

Dilipak: Paketlenmiş gıdalar kısırlaştırabilir

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak yazısında 'Paketlenmiş gıdalar kısırlaştırabileceğini, cinsiyetle ilgili sorunlara sebep olabileceğini' yazdı.

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde İngiltere’de Huawei’nin 5G projesini durdurduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Ama biz 15 Temmuz gecesi, siyasilerin ağzından 5G müjdesi (!) ile yüz yüze gelebiliyoruz. 5G darbe 15 Temmuz darbe girişiminden daha tehlikeli olabilir."

Dilipak, yazısına şöyle devam etti:

"Survivor finalinde DSÖ’ye teşekkürün altındaki gizli mana bu mu yoksa! 15 Temmuz gecesi, sayın bakanın 5G müjdesini (!)ni nasıl anlamalıyız bu açıdan! Bakın, yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz baktığımız, kokladığımız, dokunduğumuz, okuduğumuz, düşündüğümüz her şeyin hayatımızda bir karşılığı var. Paketlenmiş endüstriyel gıdalardaki koruyucu madde sizi kısırlaştırabilir, cinsiyetinizle ilgili sorunlara sebeb olabilir ve daha birçok şey, yiyip içtiklerimiz, giyip, kullandıklarımız, kokladıklarımız bizi astım ya da kanser yapabilir."

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.