Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsrafın her çeşidi haramdır

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsrafın her çeşidi haramdır

Erbaş, Konya Kent Ormanı'nda düzenlenen ve 17 ülkeden 1.834 izcinin katıldığı İslam İzcileri Dostluk Kampı'nı ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, " Güzel ahlaka katkı sağlayan faaliyetlerden birisi de izciliktir. İsrafın her çeşidi haramdır. Bu yüzden diyoruz ki sıfır atık, sıfır israf. Helalle meşgul olalım, haramların her çeşidinden uzak duralım" dedi.

İslam İzcileri Dostluk Kampı'nda konuşan Erbaş, programın düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye İzcilik Federasyonu ile Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

"İşte izcilikte buna bir vesiledir. Bu vesileyi en güzel bir şekilde değerlendirmek de bizim görevimizdir. Sizleri bu programa katıldığınız için tebrik ediyorum. Anne ve babalarımızı tebrik ediyorum. Çünkü siz güzel ahlak peşinde koşan gençlersiniz. Güzel ahlaka katkı sağlayan faaliyetlerden birisi de izciliktir. Son olarak, israfın her çeşidi haramdır. Bu yüzden diyoruz ki sıfır atık, sıfır israf. Helalle meşgul olalım, haramların her çeşidinden uzak duralım."

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum