Dokuz defa ölüp tekrar hayata döndü

Dokuz defa ölüp tekrar hayata döndü

Avusturyalı bir kişi, nadiren görülen kalp kaslarının fonksiyonlarını yitirmesi hastalığı sonucu dokuz kere ölüp tekrar hayata döndü.

Avusturyalı bir adam, nadir görülen bir hastalık olan kalp kaslarının fonksiyonlarını yitirmesi sonucu 9 kere ölüp tekrar hayata döndü.

Londra’da yaşayan Jimmy Paul, 9 defa kalp krizi geçirdi. İlk defa 20 yaşlarında iken kalbi aniden duran Paul, hayata tekrar döndü. Daha sonra bu hal 8 defa daha tekrarlandı.

Doktorlar, geçirdiği sekteler sebebi ile Paul’un kalbinin sadece 5 yıl daha dayanabileceğini söylüyor.

İlginç olan, Paul’un annesi onu her hafta arayarak, ‘bu hafta öldün mü?, diye soruyor. Paul ise hastalığına rağmen hayatın tadını çıkartmaya çalışıyor.

Merdivenleri ‘ölümcül düşman’ olarak niteleyen Paul, doktorların uyarılarına rağmen dünyayı dolaştı, hatta Alp dağlarında kayak bile yaptı.

İngiliz gazetesi Daily Mail’in haberine göre, Paul her 5 bin kişide bir rastlanan, kalp kaslarının şişmesine neden olan bir hastalık geçiriyor. Buda vücudunun geri kalanına kanın pompalanmasını engelliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.