Elon Musk Twitter CEO'luğunu ne zaman bırakacağını açıkladı

Elon Musk Twitter CEO'luğunu ne zaman bırakacağını açıkladı

Twitter’ın sahibi Elon Musk, Twitter’ı bir yıl daha yönetip görevi yeni bir genel müdüre devredeceğini söyledi.

(Fotoğraf: Flickr/Steve Jurvetson)

Twitter’ın sahibi Elon Musk, yeni satın aldığı şirkette işleri yoluna koyup yeni bir genel müdüre devretmeden neredeyse bir yıl yönetimin başında kalacağını bildirdi.

Dubai'de düzenlenen “Dünya Hükümeti Zirvesi”'ne video konferans aracılığıyla katılan Musk, Twitter'ı önce istikrarlı, mali açıdan sağlıklı görmek istediğini vurguladı.

Tesla ve SpaceX şirketlerinin de sahibi 51 yaşındaki Musk, “Şirketteki organizasyonu istikrara kavuşturmam ve finansal olarak sağlıklı bir yerde olduğundan ve ürün yol haritasının açıkça ortaya konduğundan emin olmam gerekiyor. Şirketi yönetecek başka birini bulmak için bu yılın sonuna doğru iyi bir zamanlama olduğunu tahmin ediyorum, bence bu yılın sonunda şirket istikrarlı bir duruma kavuşacak" dedi.

Musk’ın son dönemde Twitter ile daha fazla ilgilenmesi Tesla yatırımcılarını tepkisini çekmişti.

Konuşmasında Tesla ve SpaceX’in performansına da değinen Musk, iki şirketin de mali açıdan eskisine oranla daha iyi olduğunu savundu.

Musk, “SpaceX, orada daha az zaman geçirsem bile çok ilerleme kaydedebiliyor. Tesla’nın şimdi birkaç yıl öncesine göre daha az başında kalmam yetebiliyor. Tesla, artık zor zamanları aştı” ifadesini kullandı.

Kaynak: Euronews

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.