Erdoğan: Bölgemizdeki olayların müsebbibi değiliz

Erdoğan: Bölgemizdeki olayların müsebbibi değiliz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayınladığı yeni yıl mesajında 'Ülkemiz bölgesindeki olayların müsebbibi değildir, kurbanı da olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Yayınladığı yeni yıl mesajında "Türkiye’nin hiçbir devletin toprağında, egemenliğinde, hakkında, hukukunda gözü yoktur" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "amacının milletini ve bölgede yaşayan kardeşlerini emniyete ve huzura kavuşturmak" olduğunu belirtti.

"Ülkemiz, bölgesindeki olayların müsebbibi değildir, kurbanı da olmayacaktır." diyen Erdoğan sözlerine "Attığımız tüm adımları, bu anlayışla planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Suriye’deki gelişmeler, bu çabalarımızın neticeleridir. Irak’ın istikrarına katkı yapmaya da devam ediyoruz. Kıbrıs, Doğu Akdeniz ve Ege’deki haklarımızı koruma hususundaki kararlılığımızı hem siyasi alanda, hem de sahada gösteriyoruz." diye devam etti.

Erdoğan'ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Terör örgütlerine göz açtırmadığımız, terörle mücadelede tarihimizin en büyük başarılarını kazandığımız bir yılı geride bıraktık. Güvenlik güçlerimiz, ister dağlarda, şehirlerde, isterse sınırlarımız dışında olsun terör örgütlerinin tüm inlerine girerek, teröristleri imha ediyor."

"2019 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.