Erdoğan: CHP'nin İş Bankası hisseleri hazineye devredilecek

Erdoğan: CHP'nin İş Bankası hisseleri hazineye devredilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin İş Bankası hisseleri konusunu meclise getirip Hazine'ye devrinin sağlanılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İş Bankası'ndaki hisseleri konusunu meclise getirip Hazine'ye devrini sağlayacağız" dedi.

Kayseri'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İş Bankası hisseleriyle ilgili olarak şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu, kendisine açtığım davalarda parayı kendi cebinden mi ödedi yoksa CHP'nin kasasından mı ödedi? Sen bu paraları nereden ödedin? Söyle bakalım. Ne dedik; İş Bankası'ndaki CHP hisseleri var ya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bunu CHP kullansın diye yapmadı, hazineye gitsin diye yaptı. Biz bu konuyu Meclis'e getiriyoruz. MHP de destekleyeceğini açıkladı.

İnşallah Meclis'ten bunu çıkaracağız ve bu hisselerin Türkiye Cumhuriyeti devletinin hazinesine girmesini sağlayacağız. Şimdi tabi tutuştu. Bunu biz kullanmıyoruz ki diyor. Bir de kullanacak mıydın? Bir an önce Meclisimizden bu geçecek. Ardından da Hazinemize İş Bankası bunu ödeyecek."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.