"Erdoğan ve Esed görüşmesi Moskova'da olabilir"

"Erdoğan ve Esed görüşmesi Moskova'da olabilir"

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Erdoğan ve Esed’in Rusya'da görüşme olasılığı üzerine yaptığı açıklamada 'böyle bir görüşmenin Moskova'da yapılabileceğini' söyledi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, henüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suriyeli mevkidaşı Beşar Esed  arasında Rusya’da görüşmenin düzenlenmesine ilişkin bir anlaşmanın olmadığını fakat böyle bir görüşmenin mümkün olduğunu belirtti.

Sputnik'in haberine göre, basın mensuplarına konuşan Peskov, Erdoğan ve Esed’in Rusya’yda görüşme olasılığına ilişkin bir soru üzerine, “Teoride böyle bir görüşme mümkün fakat bu konuda hiçbir anlaşma yok” ifadesini kullandı.

Peskov ayrıca, Erdoğan ile Esed arasında gerçekleşebilecek herhangi bir görüşmenin Moskova'da yapılabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Esed ile görüşme olabilir mi?" sorusuna, "siyasette küslük dargınlık olmaz eninde sonunda her türlü şartta adımlarımızı atarız" demişti.

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.