Erdoğan: Hayvanlar da bize Allah'ın bir emanetidir, eziyete asla rıza göstermeyiz

Erdoğan: Hayvanlar da bize Allah'ın bir emanetidir, eziyete asla rıza göstermeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da hayvan barınağında köpeklerin öldürülmesi olayına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da Mevlana Meydanı'nda düzenlenen ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'daki hayvan barınağındaki köpeklerin öldürülmesi olayıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Ülkemizin en modern tesisi olan hayvan barınağında iki vicdansızın sebep olduğu görüntüleri üzüntüyle takip ettik. Adli ve idari takibat başlatılan sorumlular tutuklanmış. Bir daha yaşanmaması için tedbirler alınmıştır. Hayvanlar da bize Allah'ın bir emanetidir. Onlardan elbette istifade edeceğiz ama asla eziyet etmeyeceğiz, kötü davranmayacağız. Asla rıza gösteremeyiz. Bu konunun da yakın takipçisi olacağımızdan kimse şüphe etmesin."

Öte yandan Erdoğan, Suriye sınırı güvenliği üzerine şöyle dedi:

"Bu harekatlarla adım adım ülkemizi sınırları ötesinden başlayarak her karışıyla güvenli hale getirmekte kararlıyız. Rabbim askerimize, polisimize, jandarmamıza güç ve kuvvet versin"

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum