Erdoğan'a 'yeni parti' çağrısı: Küskünlerle kucaklaşması gerek

Erdoğan'a 'yeni parti' çağrısı: Küskünlerle kucaklaşması gerek

Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz, yazısında Erdoğan'a yeni parti söylentileriyle çağrıda bulundu.

Yeni Akit yazarı ve Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından yeni bir parti kurulacağı iddiasını köşesine taşıdı. Yılmaz, "Tabanımız başta Abdullah Gül, Ahmed Davudoğlu, Ali Babacan, Melih Gökçek, Kadir Topbaş ve diğer gönlü kırık kardeşlerimizi Tayyib Kaptanla el ele yola devamını ısrarla istemektedir" dedi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk dava arkadaşları ile kucaklaşması gerektiğini söyledi.

Şevki Yılmaz'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Şeytani hareketlerdeyse Lider ebterdir. Yani kısırdır! Güdüktür!

Beraber yürüyüp, beraber ıslandığımız ve acı tatlı hatıraları beraber yaşadığımız Tayyib Kaptanımıza yakışan Liderlik makamının gereği ilk dava arkadaşlarını acilen çağırıp dertleşmesi ve kucaklamasıdır!

Arabozucular yerine arabulucu arkadaşlarını birliğin tesisi için görevlendirmesidir! Çünkü birlikte rahmet ve kuvvet vardır!

Aksi halde ayrılıkta azab vardır! Çöküş vardır!

Tarih ayrılığa düşen, birleşemeyen iktidarların hatta Devletlerin yıkılışına en büyük şahittir!

Uhud okçular tepesi nöbetini terk eden isyankarları affedip kucaklayan Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a) Efendimizin izinden gidenlere birbirini affetmek yakışır. Birbirine merhamet yakışır!

Aksi halde 17 Yıllık Ak İktidarının sonunun başlangıcı olmasından korkuyoruz!

‘Ya Rab! Bir hırs, bir hased bir hiç uğruna ne iktidarlar batıyor’ acı sonu birlikte yaşamamak için vakit geçmeden ’Milli Barış Seferberliğini’ ve Cumhuri İttifakı önce kendi içimizden başlatalım!

Allah’ın rızası ve sevgisi makamından başka Dünyevi hiçbir makama talip olmayan bir kardeşiniz olarak kalbimin derinliklerinden gelen bir sesle haykırıyorum;

Ayrılıklar sebebiyle Ülkemizin ve Mazlum coğrafyanın kurtlar sofrasında bir leş olmasını önlemek için Birleşiniz! Birleşiniz ve Birleşiniz!

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.