Erdoğan'dan 'Münbiç' açıklaması: Sabrımız sınırsız değil

Erdoğan'dan 'Münbiç' açıklaması: Sabrımız sınırsız değil

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Münbiç politikasına ilişkin 'Sabrımız sınırsız değil, Münbiç'teki teröristler birkaç hafta içinde buradan çıkarılmazsa bekleme süremiz sona erer' açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu.

Yürüttükleri Suriye politikasına dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'a verdikleri sözleri tutma çağrısında bulundu

Somut bir plan sunulmadığını ve sabrının sınırsız olmadığını bildiren Erdoğan, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

"Birkaç hafta içinde teröristler Münbiç'ten çıkarılmazsa bekleme süremiz sona erer. Kendi planlarımızı hayata geçirme hakkımız doğacaktır. Bıçak kemiğe dayandığında yapacağımız işler için kimseden izin almak ya da kimseye hesap vermek mecburiyetinde değiliz. Yaptırım listesi dahil hiçbir tehdit bizi bu yoldan çeviremez. Bölgedeki tüm aşiretler ne zaman geliyorsunuz bunu soruyorlar. Görüşmeleri yürüten arkadaşlara tüm bu talimatları açıkça verdim."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.