Erdoğan'dan 'yerli Google Maps' açıklaması

Erdoğan'dan 'yerli Google Maps' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Google benzeri yeni bir harita uygulaması geliştirdiğini açıklayarak, "Google, Yandex var ya, işte bizim de Google'ımız hazırlandı, onun sunumunu yaptık." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Google ve Yandex gibi bir uygulama geliştirdiğini açıkladı.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı teşkilatı yemeğine katılan Erdoğan, perşembe günü Kara Harp Okulu'nda katıldığı açılış törenini hatırlatarak, "Google, Yandex var ya, işte bizim de Google'ımız hazırlandı, onun sunumunu yaptık." dedi.

Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan harita uygulamasının kendisine sunulduğunu belirten Erdoğan, "Küre ve Atlas olarak, artık uzaydan bütün çekimler her şey yapılabiliyor ve bunları da rahatlıkla görebiliyoruz." şeklinde konuştu.

Erdoğan, artık çok daha güçlü insansız hava araçlarının imal edildiğini de söyleyerek, "Başardık, başarıyoruz. İnsansız hava araçlarımızla başarıyoruz. Silahlı insansız hava araçlarımızla başarıyoruz. Şimdi onun çok daha güçlüsünü yapıyoruz. O güçlüsü bir başka, kapılarında bizi bekletenler artık bekletemeyecekler, çünkü biz yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.