Fas'taki turist cinayetinde gözaltı sayısı artıyor

Fas'taki turist cinayetinde gözaltı sayısı artıyor

Fas'ta başları kesilerek öldürülen 2 Avrupalı turistle ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 19'a yükseldi.

Fas’ta iki Avrupalı turist kadının boğazlarının kesilerek öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 19'a yükseldi.

Cinayeti araştıran güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre, gözaltına alınanlardan dördü cinayet zanlısı olarak suçlanıyor. Gözaltında bulunan diğer 15 kişinin ise zanlılarla bulunan şüpheli bağlantıları nedeniyle sorgulandığı kaydedildi.

24 yaşındaki Danimarkalı Louisa Vesterager Jespersen ile 28 yaşındaki Norveçli Maren Ueland’in cesetleri 17 Aralık’ta doğa yürüyüşleri yapılan Toubkal yolu üzerinde Imlil yakınlarında bulunmuştu.

Soruşturmaya dair bilgi veren istihbarat sözcüsü Boubker Sabik, yaşları 25 ile 33 olan dört saldırganın Imlil bölgesine suç işleme niyetiyle gittiklerini ancak öncesinden hedef belirlemediklerini söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.