Fransa'nın "eşcinsel imamı" İstanbul'da konuşma yapacak

Fransa'nın "eşcinsel imamı" İstanbul'da konuşma yapacak

Fransa'daki çalışmalarıyla tanınan eşcinsel imam Ludovic Mohamed Zahed Türkiye'ye gelecek.

Fransa'nın başkenti Paris'te faaliyetlerini sürdüren ve kendini "eşcinsel imam" olarak tanımlayan Mohamed Zahed, "Müslüman LGBT" konseptiyle desteklenen isimler arasında yer alıyor.

7-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Brand Week İstanbul'a katılması beklenen Zahed, burada bir konuşma yapacak.

Etkinlik Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde tertip edilecek. Etkinliğin sponsorları arasında Bayer ve Garanti BBVA da yer alıyor.

Brand Week, etkinliğin tanıtımını şu ifadelerle yaptı:

"Cezayir asıllı Fransız bir imam olan Dr. Zahed, Avrupa’nın ilk “Ne olursan ol gel” düşüncesini benimseyen camisini Fransa-Paris’te kurmuştur. Beşeri bilimler alanında doktora yapan Dr. Zahed çeşitlilik, dahiliyet ve LGBTI+ Müslümanlar hakkında araştırmalar yapmaktadır. Ayrıca Fransa’daki Müslüman LGBT’lere güvenli alan sağlamayı amaçlayan HM2F’i (Muslim Homosexuals of France) kurmuştur."

Fransa destekli LGBT faaliyetleri yapan imamın Türkiye'ye gelerek etkinlikte bulunacak olması sosyal medyada tepki topladı.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
5 Yorum