Halk TV satıldı

Halk TV satıldı

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'a ait Halk TV'nin yeni genel yayın yönetmeni Sedat Bozkurt oldu.

Satılacağı iddiasıyla gündeme gelen Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal'a ait Halk TV'nin yeni genel yayın yönetmeni Sedat Bozkurt oldu.

Edinilen bilgiye göre, Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın yönettiği kanalda, geçen hafta istifa eden genel yayın yönetmeni Serhan Asker'in yerine Bozkurt göreve getirilirken, kanalın satıldığı kesinlik kazandı. 

Halk TV, Birleşik Kralık'ta yaşayan tekstilci Cafer Mahiroğlu'na satıldı ancak Aslı Baykal, kanalda yönetici olarak görevine devam ediyor.

Ayrıca, Halk TV'nin yeni dönemde 'CHP'nin kanalı' imajından sıyrılacağı, yeni ve geniş bir kadro, yeni stüdyolar ve yeni programlar konusunda da girişimlerde bulunacağı belirtiliyor.

Sedat Bozkurt kimdir?

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Sedat Bozkurt, sırasıyla Günaydın, ANKA Haber Ajansı, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl, TV 8 ve ATV'de çalıştı.

Bir dönem ATV Ankara Haber Müdürlüğü koltuğunda oturan Bozkurt, 2007'den 2018'e kadar FOX TV'nin Ankara Temsilcisi olarak görev yaptı.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.