HÜDAPAR'lı Güneş'ten Türkiye'nin operasyonu sonrası açıklama: Müminleri kasten öldüren cehennemliktir

HÜDAPAR'lı Güneş'ten Türkiye'nin operasyonu sonrası açıklama: Müminleri kasten öldüren cehennemliktir

HÜDAPA Genel İdare Kurulu Üyesi Emin Güneş, Türkiye'nin Suriye'de başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

HÜDAPAR Genel İdare Kurulu Üyesi Emin Güneş, Türkiye'nin Suriye'de başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Güneş, "Her kim EHLI KIBLEYİ yani bir MÜMİNİ kasten öldürürse ebediyyen cehennemde kalacaktır." ifadelerini kullandı.

Güneş'in sosyal medya üzerinden paylaştığı ifadeler şu şekilde:

"1- Kim bir mümini kasten öldürürse,cezası,içinde ebedi kalacağı cehennemdir.Allah ona gazap etmiş,lânet etmiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır. (Nisa 93) Her kim EHLI KIBLEYİ yani bir MÜMİNİ kasten öldürürse ebediyyen cehennemde kalacaktır."

"2-Meselenin özeti şu “Dünyamızı mı ahiretimize feda edeceğiz yoksa ahiretimizi mi dünyamıza”Geçici vatanımızı cennete mi feda edeceğiz Yoksa asli vatanımız cennet için gerekirse vatanı mı feda edeceğiz.Bu bir tercih meselesi,bizim cenneti feda edeceğimiz hiç bir kutsalımız yoktur"

"Ne devlet için ne vatan için ne de dünyadaki hiç bir şey için cehennemi göze alacak cesaretimiz yoktur. Öyle olmasaydı zindanları vatan edinmezdik. Evet biz ALLAH’IN CC gazabından azabından lanetinden korkuyoruz. Ayıbı yok bunun."

basliksiz-2-020.jpg

HÜDAPAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Emin Güneş, geçtiğimiz Ocak ayında ABD'nin İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'yi hedef aldığı saldırı sonrasında açıklamalarda bulunmuş ve "Müminler şehadetle hayat bulur" ifadelerini kullanmıştı.

İranlı General Kasım Süleymani, İran'ın Irak ve Suriye başta olmak üzere ülke dışı operasyonlarını koordine eden isim olarak biliniyordu.

"Bu Tweet kullanılamıyor"

Emin Güneş, gelen tepkiler üzerinde Twitter üzerinden paylaştığı, konuyla ilgili üç mesajdan birini sildi.

Güneş, "1- Kim bir mümini kasten öldürürse,cezası,içinde ebedi kalacağı cehennemdir.Allah ona gazap etmiş,lânet etmiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır. (Nisa 93) Her kim EHLI KIBLEYİ yani bir MÜMİNİ kasten öldürürse ebediyyen cehennemde kalacaktır." ifadelerini kullandığı tweeti sildi.

ekran-resmi-2020-03-02-16-01-13.jpg

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
15 Yorum